Omdat u wilt groeien

Stel de behoeftes van uw klant centraal met de CRM strategie van SalesHuys. Benieuwd hoe wij dit doen?

Wij van SalesHuys helpen ondernemingen met groeien. Met een juiste CRM strategie creëert u een duurzame en diepgaande klantrelatie en behaalt u een optimaal resultaat.

Het scherp krijgen, en daarna vertalen, van uw strategie naar de beste IT-oplossing is onze passie.

Weten waarom CRM uw bedrijf zal laten groeien? Lees het hieronder

Hoe gaan wij te werk

Scherp krijgen van uw strategie

Waarom kiezen klanten voor u? Focus hierop en verbeter uw positionering in de markt.

Vertalen van uw wensen en behoeftes naar de juiste IT-oplossing

Onze oplossingen kunnen in al uw behoeftes voorzien. Van Sales en marketing tot uw boekhouding en social media uitingen.

Draagvlak creëren

Zonder draagvlak geen succes. Wij zorgen ervoor dat onze IT-oplossingen enthousiast worden ontvangen door uw medewerkers met als gevolg een verhoogde productiviteit en medewerker tevredenheid.

Implementatie

We zorgen voor een efficiënte implementatie waardoor uw huidige processen altijd door blijven lopen zoals u en uw klanten gewend zijn.

Nazorg

Wij zijn er voor u, ook na een succesvolle implementatie. Wij zullen er samen met u voor zorgen dat uw organisatie blijft groeien.

Wie zijn onze klanten

Je bent net zo goed als je klanten ervaren en zeggen dat je bent
Wittebrug
Algemeen directeur

“Wittebrug Lease heeft een sterke groeidoelstelling. Om deze groei te realiseren waren wij op zoek naar een gedreven accountmanager om ons team van mobiliteitsadviseurs te versterken. Een moeilijk in te vullen vacature.

Vrijblijvend een kop koffie drinken?

We heten u van harte welkom. Wij kijken graag met u samen naar de beste oplossing om uw groei te maximaliseren.
Ons kantoor is centraal gelegen in midden Nederland.  Uiteraard komen we ook graag bij u langs. Alvast een afspraak inplannen?

De voordelen van CRM

Krijg meer diepgang in de relatie met uw klant

Inspringen op behoeftes nog voordat uw klanten zelf weten dat deze behoeftes er zijn. De juiste software stelt u in staat om concrete voorspellingen te doen en om zo uw klant pro actief te verrassen.

Mis nooit meer een verkoopkans

Door te weten wie interesse in uw onderneming heeft en direct een gesprek te starten met diegene, heeft u de grootste kans om de behoeftes in te vullen en direct meerwaarde te bieden.

Beheer al uw social media kanalen

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven. Ook voor bedrijven wordt het alsmaar belangrijker. Met onze software kunt u al uw social media kanalen beheren, monitoren en direct inspringen op vragen en kansen. Hiermee vergroot u uw naamsbekendheid bij de door uw gewenste doelgroep.

Vergroot uw bereik

Door zelf eenvoudig e-mail campagnes te maken en te versturen heeft u direct een heel groot bereik om uw merk kenbaar te maken aan uw doelgroep.

Analyseer waarom klanten voor u kiezen en focus hierop

U doet heel veel goed voor uw klanten. Waarom kiest men voor u? Door dit vast te leggen, te meten en te analyseren kunt u de kracht van uw onderneming nog beter inzetten bij prospects én uw klanten. Goed werkende software maakt uw leven hierbij een heel stuk prettiger en eenvoudiger

Creëer een hogere klanttevredenheid

Het gaat vandaag de dag niet alleen om uw product of dienst, maar vooral ook om uw service. Naast de perfecte service bij verkoop is het van belang om uw klanten ook proactief te verrassen. CRM software stelt u in staat inzicht te krijgen in hun mogelijke behoeften.

Tijdige sturing door management informatie met een druk op de knop

U wilt weten waar het goed gaat en of u druk bent met de juiste zaken. Door CRM heeft u met een druk op een knop zeer gedetailleerde management informatie tot uw beschikking. Hiermee ziet u in één oogopslag of zaken gaan zoals u wilt dat ze gaan en waar eventueel bijsturing nodig is.

Maak het werk efficiënter en leuker en zorg voor een hogere medewerker tevredenheid

(Sales)medewerkers willen graag bezig zijn met klanten en willen dat interne taken zo efficiënt mogelijk gedaan kunnen worden. Het is daarbij ook fijn dat, als men veel achter een computerscherm zit, dit er gelikt uit ziet. Onze software heeft dit allemaal in huis.

Met CRM verkoopt u slimmer, beter en sneller

Maak contact met potentiele klanten op het juiste moment en trek de aandacht via elk gewenst kanaal. Onze CRM oplossingen helpt bedrijven van elk formaat op een slimmere manier meer klantwaarde te creëren en meer deals te sluiten.

Vrijblijvend advies? Mail ons!
CRM

Gebruik CRM als centrale hub voor het stroomlijnen van uw interne processen en uw externe uitingen.

Social media

Beheer en analyseer al uw Social media. Interacties in één oogopslag.

Campagnes

Creëer, verstuur en volg e-mail campagnes voor het versterken van uw merk.

Livechat

Segmenteer bezoekers van uw website en verhoog conversies via livechat.