Onze aanpak

Onze aanpak

Zoals u van SalesHuys mag verwachten gaan we verder dan de standaard dienstverlening. Natuurlijk zoeken we voor uw bedrijf de best passende medewerker. Natuurlijk letten we bij recruitment op zowel de opleiding, ervaring als persoonlijkheid van de juiste kandidaat voor uw vacature. We putten daarbij uit ons grote netwerk in de branches Retail, Automotive, Lease, Industrie, Wholesale en ICT. Maar SalesHuys doet meer.

Echt succes in recruitment

Wist u dat in een gemiddeld bedrijf 35% van de nieuwe medewerkers binnen twee jaar het bedrijf verlaat? Bij SalesHuys laten we zien dat dat percentage drastisch omlaag kan.

De perfecte match. Een medewerker werven die qua kwaliteiten en competenties perfect bij uw bedrijf past. Dat is in onze ogen de basis van recruitment. Met onze kennis, ervaring en netwerk is dat geen probleem. Maar het echte succes komt daarna. De medewerker moet zich thuis voelen, het bedrijf leren kennen, weten wat zijn taken en verantwoordelijkheden zijn en gemotiveerd raken om zichzelf en de organisatie naar een hoger plan te tillen. SalesHuys begeleidt dit proces door middel van onboarding.

Stuur ons jouw CV of uw vacaturetekst

Laat ons weten wie jij bent en wat je zoekt.

Wil jij dat we voor jou op zoek gaan naar een nieuwe baan of juist naar een nieuwe werkgever? Laat hier eenvoudig je CV of vacaturetekst achter.

CV drop

  • Sleep bestanden hierheen of