Onboarding

Introductie van een nieuwe medewerker binnen een bedrijf, onboarding, krijgt vaak onvoldoende aandacht. Het gevolg? Hoge wervings- en selectiekosten wegens terug vertrekkende medewerkers. Goede onboarding zorgt voor snellere productiviteit en meer betrokkenheid van de nieuwe medewerker bij uw bedrijf.

SalesHuys Onboarding zorgt ervoor dat uw nieuwe medewerker zich in korte tijd ontwikkelt tot een gemotiveerde, productieve, loyale en succesvolle kracht. SalesHuys biedt u de ondersteuning en de tools om dit te bereiken. Dit doen we aan de hand van de 6 C’s.

Compliance

Zorg dat uw nieuwe medewerker bekend raakt met alle bestaande regels. Denk aan wettelijke regelgeving, bedrijfsreglementen, vertrouwelijkheidsafspraken en veiligheidsvoorschriften.

Clarification 

Leg uw nieuwe medewerker helder uit wat zijn/haar functie inhoudt en wat er van hem/haar verwacht wordt. Maak hier concrete afspraken over. Andersom is het ook belangrijk om af te spreken wat de nieuwe medewerker van uw organisatie mag verwachten.

Culture 

Een belangrijk aspect van effectieve onboarding is het introduceren van uw nieuwe medewerker aan uw bedrijfscultuur. Hoe gaan we met elkaar om? Welke normen en waarden, missie en visie zijn er? Leg uit waar uw bedrijf en iedere medewerker voor staat en voor gaat.

Connection

Maak uw nieuwe medewerker wegwijs in de (sociale) structuur van het bedrijf. Zorg dat uw nieuwe medewerker weet bij wie hij/zij voor welke informatie of ondersteuning terecht kan binnen de organisatie.

Check

SalesHuys houdt zes maanden lang de vinger aan de pols. We checken de voortgang van de introductie bij u en uw nieuwe medewerker. Hoe manifesteert de nieuwe medewerker zich in zijn/haar nieuwe functie? Verloopt alles naar wens en volgens afspraak? Zo niet, dan sturen we tijdig bij.

Coaching

Indien de kennis en/of vaardigheden van uw nieuwe medewerker nog wat aanscherping behoeven, biedt SalesHuys training en coaching op maat. Zowel voor de individuele medewerker, als in groepsverband voor het hele team.

 

Ook profiteren van de voordelen van effectieve onboarding? Neem eens contact met ons op. We laten graag zien wat we voor u kunnen betekenen.

Stuur ons jouw CV of uw vacaturetekst

Laat ons weten wie jij bent en wat je zoekt.

Wil jij dat we voor jou op zoek gaan naar een nieuwe baan of juist naar een nieuwe werkgever? Laat hier eenvoudig je CV of vacaturetekst achter.

CV drop

  • Sleep bestanden hierheen of