Recruitment

Het kan soms nog best lastig zijn om te bepalen hoe uw nieuwe medewerker eruit zou moeten zien. SalesHuys begeleidt u van begin tot eind. Tijdens het intakegesprek helpen we u bij het bepalen van het medewerkersprofiel op basis van de werkzaamheden en bedrijfscultuur. Vervolgens maken we de vacature op. Direct daarna start de zoektocht naar de perfecte kandidaat voor uw bedrijf.

 

 

 

Recruitment en ons netwerk

SalesHuys heeft een groot netwerk in de branches Retail, Automotive, Lease, Industrie, Wholesale en ICT, ook internationaal. We controleren onze eigen database op mogelijke kandidaten en plaatsen uw vacature op onze website en in diverse vacaturebanken. Ook onze social media kanalen blijven niet onbenut.

 

Selectie

We selecteren de beste kandidaten en doen persoonlijke tests op basis van een intakegesprek en/of een assessment. Voordat we de twee beste kandidaten aan u voorstellen, voeren we referentiechecks uit en stemmen we de onderlinge wensen af. Wij vertellen een eerlijk verhaal over wat de kandidaat bij uw bedrijf mag verwachten en andersom bespreken we de wensen van de kandidaat. Zo komt niemand op het laatste moment nog voor verrassingen te staan. Dit kan
ongewenst voortijdig vertrek verlagen met wel 50%.

 

Introductie

We bespreken de twee beste kandidaten eerst met u. Heeft u er een net zo goed gevoel bij als wij, dan nodigen we de kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek. Na dit gesprek bekijken we samen wie van de twee het beste bij uw bedrijf past.

We stemmen vervolgens de arbeidsvoorwaarden met de winnende kandidaat af, informeren de andere kandidaat
en zorgen voor het bijbehorende papierwerk.

 

Preboarding 

Via actief recruitment van onze kant heeft u de geschikte kandidaat gevonden. Het is nu van groot belang dat de kandidaat zich al bij uw organisatie thuis voelt, nog voordat de eerste werkdag begint. Want daar begint een duurzame arbeidsrelatie. SalesHuys helpt u op weg.

 

Onboarding

De service van SalesHuys houdt hier niet op. De periode erna, de start van de nieuwe medewerker in uw bedrijf, is namelijk minstens zo belangrijk als het vinden van de juiste kandidaat. Wegens tijdgebrek schiet een goede introductie er bij veel bedrijven bij in. SalesHuys biedt u ondersteuning met onboarding.

 

Ethiek

SalesHuys heeft een bewezen trackrecord op het gebied van recruitment en zal nooit een kandidaat aan meer dan één klant tegelijkertijd presenteren, noch fee’s van kandidaten accepteren om hen aan een baan te helpen. Privacy is van groot belang voor onze organisatie en wordt door ons gewaarborgd.

Stuur ons jouw CV of uw vacaturetekst

Laat ons weten wie jij bent en wat je zoekt.

Wil jij dat we voor jou op zoek gaan naar een nieuwe baan of juist naar een nieuwe werkgever? Laat hier eenvoudig je CV of vacaturetekst achter.

CV drop

  • Sleep bestanden hierheen of