Klantervaringen

Je bent net zo goed als je klanten ervaren en zeggen dat je bent. Lees hier de ervaringen van onze klanten over SalesHuys.

Directie Option Tapes Specialitiesreferenties

Henk Post
CEO

“SalesHuys heeft voor Option Tapes Specialities het volledige vooronderzoek naar een CRM applicatie uitgevoerd en met volle tevredenheid afgewerkt. Niet alleen het middel werd beschreven maar zeker het doel ervan. Daarnaast heeft Saleshuys ons erg geholpen bij het aannemen van een nieuwe Accountmanager voor ons bedrijf HPX.

Wij zullen ook in de toekomst zeker gebruik maken van SalesHuys, omdat het Onboarding plan -/concept uitermate is uitgewerkt. Doelstelling van SalesHuys is het ontzorgen van de werkgever. Zij geven nieuwe sales medewerkers bij opstart een optimale begeleiding met als doel het optimale resultaat te halen.

Zij hebben hiervoor veel ervaring en kennis in huis. Wij wensen SalesHuys heel veel succes.”


IPD | Opleidingen met zin

Henk Rugenbrink
Directeur 

Behouden is beter dan vervangen
Waarom IPD achter SalesHuys staat
Mensen opleiden tot sterke en zelfstandige individuen, die voor zichzelf en hun geliefden een inkomen kunnen verdienen. Dat is de missie van IPD Opleidingen. Wij reiken onze cursisten naast een vakopleiding ook nuttige vaardigheden aan, zodat ze een baan vinden die passend is en deze ook kunnen behouden. 

Aan het werk
Wij zijn er trots op dat zoveel cursisten aan het werk zijn gekomen. Tegelijkertijd merken wij dat er in deze tijd, net na de crisis, nog maar weinig mensen direct in aanmerking komen voor een vaste aanstelling. Daarom is het extra belangrijk dat onze cursisten meteen bij het juiste bedrijf terechtkomen, dus dat er een juiste match wordt gevonden tussen werkgever en werknemer. IPD helpt hierbij door bijvoorbeeld banenmarkten en netwerkbijeenkomsten te organiseren.

Initiatief Johnny Tapper
Oud-cursist (nu docent bij IPD) Johnny Tapper is de oprichter van SalesHuys, een initiatief met als doel dat mensen hun baan behouden door intensieve coaching van werknemers en werkgevers. De insteek van Johnny Tapper sluit mooi aan bij de missie van IPD en daarom staan wij achter zijn initiatief.


Wittebrug

Ivo Burger 
Algemeen Directeur 

“Wittebrug Lease heeft een sterke groeidoelstelling. Om deze groei te realiseren waren wij op zoek naar een gedreven accountmanager om ons team van mobiliteitsadviseurs te versterken. Een moeilijk in te vullen vacature. 
 
Na het intakegesprek waarin uitgebreid onze wensen en situatie zijn besproken, heeft Johnny Tapper een aantal geschikte kandidaten aangedragen die zowel qua opleiding & ervaring als qua persoonlijkheid goed passen bij Wittebrug Lease. Het hele proces van selectie, introductie en onboarding is professioneel en prettig verlopen. Wij hebben de perfecte collega gevonden!
 
Volgende keer maken wij graag weer gebruik van de dienstverlening van SalesHuys.”