Training

Met ruim 100 jaar ervaring in sales weet SalesHuys wat er nodig is om in dit vak succesvol te zijn. We hebben het allemaal in de praktijk meegemaakt en mooie successen behaald. Die kennis brengen we graag op anderen over. Dat doen we in een effectieve setting waar hard werken en fun goed in balans zijn.

Praktijkgericht

Theorie is belangrijk, maar praktijk is essentieel. Onze trainingen zijn dan ook zeer praktijkgericht. We oefenen met uitdagende en inspirerende werkvormen en we leren van elkaars fouten. Dit doen we in kleine groepen van 8 tot 10 deelnemers, zodat er intensieve feedback gegeven kan worden. We maken tevens gebruik van eigen cases, die deelnemers in hun dagelijkse praktijk tegenkomen.

Zo wordt de training geen ‘ver van mijn bed show’, maar zeer herkenbaar en direct toepasbaar. Dat is effectief trainen!

Gedrag

Voordat een goede medewerker een uitstekende medewerker wordt, is het soms nodig om aangeleerde (gedrags-)patronen te doorbreken. Sales- en managementtrainingen worden daarom voorafgegaan door een individuele DISC Gedragsanalyse. De trainer speelt vervolgens tijdens de training in op de specifieke gedragskenmerken van iedere individuele deelnemer.

Motivatie

Kent u de uitdrukking: ‘Knowledge is power, but enthusiasm pulls the switch’? Bij SalesHuys geloven we erin dat medewerkers pas boven zichzelf uit kunnen stijgen als de motivatie van binnenuit komt. Bij onze trainingen laten we niet alleen zien hoe en waarom iets goed werkt, we laten het de deelnemers ervaren.

Ze ontdekken zelf wat hun sterke punten zijn en worden intrinsiek enthousiast over wat ze daarmee kunnen bereiken.

Ondersteuning na afloop

Afhankelijk van het type training wordt deze al dan niet afgesloten met een examen, eventueel beloond met een waardevol certificaat. Maar het risico van het vervallen in een oud patroon ligt op de loer. De trainers van SalesHuys gaan daarom verder. Ze kijken met u mee: Worden doelstellingen behaald? Wat is de volgende stap? Is er professionele coaching in het bedrijf beschikbaar? SalesHuys kan daarin voorzien. Een eventuele follow-up training behoort ook tot de mogelijkheden.

Bekijk ons trainingsaanbod en de mogelijkheden van training op maat.